Πανελλήνιες 2022 – Ειδικά μαθήματα: Στα Γερμανικά εξετάζονται σήμερα (20/06) οι μαθητές

Πανελλήνιες 2022 – Ειδικά μαθήματα: Στα Γερμανικά εξετάζονται σήμερα (20/06) οι μαθητές
Πανελλήνιες εξετάσεις 2022 eurokinissi

Με τα ειδικά μαθήματα και την εξέταση στα Γερμανικά συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα (20/06) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (17/6), τα εξεταζόμενα μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2022 και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ εξετάζοντα στα Ειδικά και Μουσικά Μαθήματα, με τα Γερμανικά να παίρνουν αύριο τη σκυτάλη από τα Αγγλικά, ως δεύτερο στη σειρά στο πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων στις 10π.μ.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Οι εισακτέοι στα ΑΕΙ φέτος είναι 68.394, περίπου 10% λιγότεροι από πέρσι (77.415), ενώ στο νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές, λιμενικές σχολές και στο εμπορικό Ναυτικό.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Πανελλήνιες 2022 – Ειδικά μαθήματα: Η ώρα προσέλευσης και η χρήση μάσκας

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 10:00 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους που εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 09:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα

Οι Πανελλήνιες 2022 είναι στο NEWS 24/7

Ειδήσεις, ενημερώσεις και όσα χρειάζεται να ξέρετε για τις Πανελλήνιες 2022 είναι στο www.news247.gr! Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των εξετάσεων σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, οι αλλαγές που ισχύουν από φέτος, πως γίνεται ο υπολογισμός των μορίων και όλα τα σχετικά με τις Πανελλήνιες 2022 με την εγκυρότητα του NEWS 24/7!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα