Πανελλήνιες: Συνέχεια με Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά

Πανελλήνιες: Συνέχεια με Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά
ΤΡΙΚΑΛΑ-21-5-2012- Έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων(EUROKINISSI // ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια "Στόχος" σας μεταδίδει τα θέματα και τις απαντήσεις στη Βιολογία, Φυσική, Ιστορία και Μαθηματικά - Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας

Με τέσσερα μαθήματα συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’).

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάζονται στη Βιολογία Γενικής Παιδείας, στη Φυσική Γενικής Παιδείας, στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας και στην Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Στις εξετάσεις υπενθυμίζεται ότι μετέχουν μαθητές θεωρητικής, θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Ακολουθούν την Παρασκευή οι εξετάσεις των υποψηφίων της θεωρητικής κατεύθυνσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και των υποψηφίων της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης στο μάθημα της Φυσικής.

Την Τρίτη άνοιξε η αυλαία των Πανελλαδικών Εξετάσεων και για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Το θέμα του που δόθηκε στους εξεταζόμενους ήταν “Οι Αρετές του Λόγου”, ένα απόσπασμα από το έργο “Οι δρόμοι της ζωής” του Ε.Π. Παπανούτσου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα