POWER UP WOMEN’S STORIES στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

POWER UP WOMEN’S STORIES στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Η γυναικεία ενδυνάμωση μέσα από τις φωνές 6 επιδραστικών γυναικών της Θεσσαλονίκης, σε μια μοναδική συζήτηση που θα μεταδοθεί μέσω Facebook Live.

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ διοργανώνει το διαδραστικό digital session POWER UP! – Women’s Stories, που θα μεταδοθεί μέσω Facebook Live, την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 12:30.

Δυναμικές, πετυχημένες γυναίκες από διαφορετικούς μεταξύ τους επαγγελματικούς τομείς δίνουν ραντεβού, ζωντανά, στο επίσημο Facebook page του μεγαλύτερου ΙΕΚ της χώρας, για να μοιραστούν εμπειρίες, σκέψεις, προβληματισμούς και προκλήσεις του αύριο, με κοινό άξονα τη γυναικεία ενδυνάμωση.To digital session θα συντονίσει η δημοσιογράφος και media specialist, Εύη Καλλίνη.

Στο 1ο POWER UP! – Women’s Stories του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα μιλήσουν οι:

Μαρία Παγωνάκη, Makeup Artist & Beauty Expert
Η πιο γνωστή celebrity makeup artist της Θεσσαλονίκης, με πανελλαδική αναγνωρισιμότητα. Η Μαρία Παγωνάκη «μετράει» περισσότερα από 30 χρόνια πετυχημένης πορείας στον χώρο, με εξειδίκευση στο beauty makeup. Είναι υπέρμαχος της φυσικής ομορφιάς και στόχος της είναι να κάνει την κάθε γυναίκα να δείχνει ομορφότερη.

Ντόρα Κετίκογλου, Fashion Stylist & Visual Merchandiser
Πρώην μοντέλο, με σπουδές στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και στο σχέδιο μόδας & styling. Από τις πιο δυνατές «υπογραφές» στην πόλη, συνεργάζεται με περιοδικά και fashion brands, επιμελείται μοναδικά fashion editorials ενώ εργάζεται και ως visual merchandiser. Στο παρελθόν υπήρξε και φωτογράφος για την πρεσβεία της Βραζιλίας, στη Γκάνα της Αφρικής.

Έλενα Παπαδοπούλου, Speaker Coach & TEDx Ambassador
H Έλενα Παπαδοπούλου δραστηριοποιείται στον χώρο του Public Speaking ως Ideas Curator | Speaker Coach. Επιμελείται ιδέες και προετοιμάζει ομιλητές με στόχο την αυθεντική, εμπνευσμένη και αποτελεσματική επικοινωνία. Είναι ενεργό μέλος της TEDx κοινότητας από το 2011, η «ψυχή» του TEDxThessaloniki από το 2013 και η 1η ΤΕDx Ambassador για την Ελλάδα από το 2017.

Δήμητρα Νικολή, PR & Business Development Manager Electra Hotels and Resorts
Σπούδασε μαθηματικά και θετικές επιστήμες και ξεκίνησε το επαγγελματικό της «ταξίδι» από τον τραπεζικό – οικονομικό κλάδο. Η στροφή στον τουρισμό άνοιξε νέους ορίζοντες στην καριέρα της. Την κέρδισε ο τομέας των Δημοσίων Σχέσεων και από το 2018 εργάζεται ως PR & Business Development Manager του Ομίλου Electra Hotels and Resorts.

Δέσποινα Κανάκογλου, Ιδρύτρια του Podcast GiatiOxi
Ανήκει στους πρωτοπόρους του ελληνικού οικοσυστήματος των podcasts και είναι η πρώτη γυναίκα που έκανε podcast στην Ελλάδα. Αυτοδίδακτη, δημιούργησε το 2016 το GiatiOxi, το πρώτο podcast που ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads. Μέσα από τη δύναμη του ήχου και του να μοιράζεσαι ιστορίες, οι συζητήσεις του GiatiOxi, που αφορούν ένα «γαλαξία» θεμάτων, εμπνέουν, ανακουφίζουν και αφυπνίζουν.

Παρακολουθήστε το Power Up! digital session δωρεάν εδώ:

Live on Facebook

https://www.facebook.com/iekAKMIedu

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version