Στους δρόμους οι φοιτητές ενάντια στο νέο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Συλλαλητήριο φοιτητ.ών στα Προπύλαια την πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα. Οι φοιτητές ζητούν δημόσιες, δωρεάν και υψηλού επιπέδου σπουδές, αύξηση της χρηματοδότησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την μη επιβολή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά. 
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συλλαλητήριο φοιτητ.ών στα Προπύλαια την πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στην Αθήνα. Οι φοιτητές ζητούν δημόσιες, δωρεάν και υψηλού επιπέδου σπουδές, αύξηση της χρηματοδότησης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την μη επιβολή διδάκτρων στα μεταπτυχιακά. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ραντεβού στα Προπύλαια δίνουν φοιτητικοί σύλλογοι για την ερχόμενη Δευτέρα 26/2. Ποια τα αίτια διαμαρτυρίας

Κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 26/2 ενάντια στο Νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Στην ανακοίνωσή τους οι σύλλογοι αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι φοιτητές και οι σπουδαστές διαδηλώνουμε την Δευτέρα 26/2 στις 12:00 στα Προπύλαια, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Οι σπουδαστικοί και οι φοιτητικοί σύλλογοι από ΣΤΕΦ ΤΕΙ Πειραιά, ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας, Νέας Εστίας ΕΜΠ, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, Δασκάλων, Νηπιαγωγών, Νομικής ΕΚΠΑ, Γεωγραφίας Χαροκοπείου και οι σπουδαστές του τμήματος Ιατρικών Οργάνων του ΤΕΙ Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση την Δευτέρα 26/2, κόντρα στην κατηγοριοποίηση πτυχίων, αποφοίτων και ιδρυμάτων, την υποχρηματοδότηση, την υποταγή των σχολών στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων που παραμένουν και ενισχύονται με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Φοιτητές και οι σπουδαστές παλεύουμε για την ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αλλαγές στο παρά πέντε για εισακτέους και μετεγγραφές

Βουλή: Ρύθμιση για εισαγωγή αποφοίτων ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής

Τη Δευτέρα η συζήτηση στην Ολομέλεια για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Γαβρόγλου: Για πρώτη φορά πολιτική αναβάθμισης των ΤΕΙ

ADVERTISING

SHARE: