Συλλαλητήριο στις 2 Μαρτίου από την ΟΛΜΕ

Συλλαλητήριο από καθηγητές, που απέχουν για τρίτη ημέρα από τα καθήκοντά τους, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Συλλαλητήριο από καθηγητές, που απέχουν για τρίτη ημέρα από τα καθήκοντά τους, διαμαρτυρόμενοι για το μέτρο της διαθεσιμότητας, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Παράλληλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξήγγειλε η ΟΛΜΕ για τις 2 Μαρτίου. Στάση εργασίας στα σχολεία. Ποια τα αιτήματα

Της Μίκας Κοντορούση

Συλλαλητήρια σε Αθήνα (στις 13.00 στο υπουργείο Παιδείας) και th Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο Άγαλμα Βενιζέλου), διοργανώνει η ΟΛΜΕ για τις 2 Μαρτίου, με βασικό αίτημα τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς.

Για τον λόγο αυτό το ΔΣ της ΟΛΜΕ προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 8.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. και καλεί τις ΕΛΜΕ να καλύψουν το υπόλοιπο το ωραρίου.

Διευκρινίζεται ότι η στάση εργασίας αφορά και τα σχολεία που λειτουργούν σε απογευματινή ή εσπερινή βάρδια. Από τις 14.00 έως τις 17.00 για τα απογευματινά και από τις 18.00 έως τις 21.00 για τα εσπερινά.

ADVERTISING

SHARE: