Τα θέματα στην Νεοελληνική Λογοτεχνία και τη Φυσική Κατεύθυνσης

Τα θέματα στην Νεοελληνική Λογοτεχνία και τη Φυσική Κατεύθυνσης
Έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σήμερα Παρασκευή 17 Μαϊου 2013 (EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Τα θέματα σε Λογοτεχνία και Φυσική Κατεύθυνσης από τα φροντιστήρια "Στόχος" και "Θεσμός" Τι έπεσε φέτος. Διαβάστε αναλυτικά

Με καθυστέρηση μίας ώρας ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα Τετάρτη για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης που εξετάζονται στο μάθημα της Φυσικής.

Τα θέματα καθυστέρησαν να δοθούν, με αποτέλεσμα να αργήσει η όλη διαδικασία. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι πανελλαδικές διεξάγονται ομαλά.

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οφείλεται στο ότι στο 2% των εξεταστικών κέντρων η εκτύπωση των θεμάτων της Φυσικής δεν ήταν καθαρή, οπότε στάλθηκαν πίσω για επανεκτύπωση.

Οι υποψήφιοι της Θεωρητικής Κατεύθυνσης εξετάζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που προέκυψε με τα Μαθηματικά στα Εσπερινά Λύκεια και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β), η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) απέστειλε οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από σύσκεψη των μελών της Επιτροπής εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι:

“Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) ανακοινώνει ότι στο θέμα Δ3 του μαθήματος “Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας” των Εσπερινών Λυκείων, στο οποίο εξετάστηκαν περίπου πεντακόσιοι υποψήφιοι, δόθηκε μία ασύμβατη υπόθεση, η οποία, ωστόσο, ουδόλως επηρεάζει την επίλυση του θέματος.

Η ΚΕΕ με οδηγία της προς τα Βαθμολογικά Κέντρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων”.

Το NEWS 247 σε συνεργασία με τα φροντιστήρια “ΣΤΟΧΟΣ” και “ΘΕΣΜΟΣ” σας παρουσιάζει τα θέματα των Πανελλαδικών και στα δύο μαθήματα Κατεύθυνσης.

Τα θέματα στη Φυσική Κατεύθυνσης.

Τα θέματα στην Νεοελληνική Λογοτεχνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα