Virtual Tourism & Gastronomy Career Days 2021

Virtual Tourism & Gastronomy Career Days 2021

Οι πρώτες Virtual Ημέρες Καριέρας είναι γεγονός!

Ο πρωτοπόρος Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 οργανώνει την σημαντική αυτή εκδήλωση, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής!

Εργαζόμαστε πολύ μεθοδικά σε καθημερινή βάση, με σκοπό να προσφέρουμε τις ποιοτικότερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην Επαγγελματική Κατάρτιση τόσο για τους σπουδαστές μας όσο και για τις χιλιάδες κορυφαίες επιχειρήσεις – συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από 1 έως 5 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Ημέρες Καριέρας Τουρισμού και Γαστρονομίας online.

Επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της χώρας θα συναντήσουν διαδικτυακά και θα συνομιλήσουν με σπουδαστές και αποφοίτους της σχολής Γαστρονομίας και της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 από 6 πόλεις, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Καλαμάτα, τα Χανιά και την Ξάνθη, με σκοπό την επαγγελματική τους συνεργασία, σε επίπεδο πρακτικής άσκησης αλλά και εργασίας.

Προετοιμάζουμε την επανεκκίνηση της Οικονομίας του Τουρισμού και του Επισιτιστικού Τομέα στην μετά covid-19 εποχή διοργανώνοντας τις πρώτες Virtual_Ημέρες_Καριέρας 2021 ΓαστρονομίαςΤουρισμού μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και δημιουργούμε καινοτόμες ψηφιακές δράσεις:

  • Accelerate Your Career. Εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (Sani Resort, Ikos Resorts, Atlantica Resorts, Aldemar, Costa Navarino) πραγματοποιούν online εταιρικές παρουσιάσεις στους σπουδαστές της σχολής Τουριστικών επαγγελμάτων.
  • Εκπαίδευση Πλατφόρμας Συνεντεύξεων. Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης δρομολογεί την εκπαίδευση στην Πλατφόρμα συνεντεύξεων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τόσο των εκπροσώπων των επιχειρήσεων, όσο και των σπουδαστών μας, ώστε να είναι η διαδικασία απολύτως λειτουργική.
  • Δημιουργία βιογραφικού σημειώματος. Εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 πραγματοποιούν Webinars, με στόχο την ενημέρωση των σπουδαστών,σχετικά με τη σωστή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και αναλύουν τις σύγχρονες τεχνικές για μια επιτυχημένη συνέντευξη.
  • Online προβολή επιχειρήσεων μέσω Virtual Booth. Οι επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος στις Virtual Tourism & Gastronomy Career Days 2021 του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προβάλλονται ήδη μέσω ειδικής πλατφόρμας σε όλη μας τη σπουδαστική κοινότητα.
  • Επιλογή επιχείρησης για πραγματοποίηση πρακτικής. Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχοντας δει τις virtual παρουσιάσεις των επιχειρήσεων, επιλέγουν σε ποια ή ποιες επιθυμούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση ή να εργαστούν.
  • Online booking συνέντευξης με τις επιχειρήσεις. Μέσω ειδικού calendar τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι σπουδαστές μπορούν να κλείνουν online ραντεβού για συνέντευξη.
  • Virtual calendar των προγραμματισμένων συνεντεύξεων η οποία βοηθά και τις δύο πλευρές να έχουν εικόνα για τα προγραμματισμένα ραντεβού.
  • Online συνεντεύξεις μέσω Microsoft Teams από τις μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας από 01-05 Φεβρουαρίου.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 έχοντας επενδύσει σε μία πολυπληθή και άρτια καταρτισμένη Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, μεταφέρει με ασφάλεια την ετήσια συνάντηση σπουδαστών / αποφοίτων και επιχειρήσεων σε ένα ψηφιακό περιβάλλον!

Αλλάζουμε την Ιδιωτική Επαγγελματική Κατάρτιση και επιβεβαιώνουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σπουδαστών & επιχειρήσεων γιατί…

#οΗρωαςΕισαιΕσυ #Ξεκινα #CareerDays2021


Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version