ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΝΕΓΟΣ

Παναγιώτης Μένεγος

Ο Παναγιώτης Μένεγος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Media στο University of Sussex. Από το 2008 είναι συμπαρουσιαστής της καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής Λατερνατιβ (στον En Lefko 87.7), ενώ συνεργάζεται επίσης με τον μη κερδοσκοπικό δημοσιογραφικό οργανισμό iMEdD ως Podcast Project Manager.

Βρίσκεται στον χώρο των media από το 2004 ως συνεργάτης περιοδικών, εφημερίδων και ιστοσελίδων (Athens Voice, Ταχυδρόμος, Καθημερινή, Sonik, Jumping Fish, Avopolis κ.ά.), ενώ υπήρξε συνιδρυτής και διευθυντής σύνταξης της on-line πλατφόρμας Popaganda. Έχει δουλέψει επίσης: ως σύμβουλος/παραγωγός περιεχομένου με διάφορα brands, στην επικοινωνία μουσικών φεστιβάλ και τη μουσική επιμέλεια ποικίλων projects.


Η Άνοιξη του Trash

Η Άνοιξη του Trash

SUNDAY EDITION

Έξω ανθίζουν οι νεραντζιές και στην τηλεόραση επιστρέφουν τα 90s με τα «αστεία» του Σεφερλή, την «καφετζού της Ρούλας» κι ένα έθνος συντονισμένο στην Αγγελική Νικολούλη.

Η Μεγάλη Υποκρισία Γύρω από την Κάνναβη

Η Μεγάλη Υποκρισία Γύρω από την Κάνναβη

SUNDAY EDITION

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ «τα βρήκαν» στο πρόσφατο νομοσχέδιο, αλλά το θέμα δεν είναι μόνο η εξυπηρέτηση του επενδυτή, αλλά και η διευκόλυνση του ασθενή. Και η ελληνική κοινωνία ίσως είναι περισσότερο έτοιμη απ’ όσο νομίζουμε για γενναίες αποφάσεις αποποινικοποίησης…

Έλληνας δε γεννιέσαι. Γίνεσαι…

Έλληνας δε γεννιέσαι. Γίνεσαι…

SUNDAY EDITION

Το Υπουργείο Εσωτερικών κάνει την πολιτογράφηση πρακτικά αδύνατη, στις εξετάσεις ιθαγένειας δε θα περνούσαν οι μισοί Έλληνες, αλλά εμείς καιγόμαστε αν θα ψηφίζουν όλοι οι απόδημοι. Κι όμως, το μέλλον αυτής της γερασμένης χώρας είναι μονόδρομος…

200 Χρόνια από την Επανάσταση: Με angry face στην ουρά για ΜΕΘ…

200 Χρόνια από την Επανάσταση: Με angry face στην ουρά για ΜΕΘ…

ΓΝΩΜΕΣ

Υποτίθεται θα ήταν ευκαιρία για την εθνική μας ψυχανάλυση. Τελικά, έχουμε πιο επείγοντα πράγματα να ασχοληθούμε: αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων, αρνητικό ρεκόρ ιδιωτικού χρέους και τον «πόλεμο της θυμωμένης φατσούλας» στα σόσιαλ των πολιτικών…

Ενημέρωση συντακτών για την πορεία του κορονοϊού από το υπουργείο Υγείας από το Νίκο Χαρδαλιά, τη Βάνα Παπαευαγγέλου, τον Γκίκα Μαγιορκίνη, τον Μάριο Θεμιστοκλέους και τον Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Η Εαρινή Σύναξις των Λοιμωξιολόγων

ΓΝΩΜΕΣ

Η απογευματινή ενημέρωση των επόμενων ημερών μοιάζει με ουρανό που θα πέσει στα κεφάλια μας, ενώ πάμε πρόσω ολοταχώς για άνοιγμα με το σημείο επαφής κυβέρνησης-επιστημονικής κοινότητας-κοινωνίας να έχει διαρραγεί εντελώς.

Επέμβαση της αστυνομίας με σκοπό να μην πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, το Σάββατο 6 Μαρτιου 2021

Για πόσο ακόμα η Κυβέρνηση θα παίρνει ρεβάνς;

ΓΝΩΜΕΣ

Από τις υποθέσεις Λιγνάδη και Κουφοντίνα ως τη λαϊκή του Κάτω Χαλανδρίου και την πλατεία της Νέας Σμύρνης, η εμμονή της κυβέρνησης για "νέα ηγεμονία" προκαλεί ασφυξία και διαλύει την κοινωνική ειρήνη ενώ η πληρότητα στις ΜΕΘ παραμένει στο 90%.