Λύση με ελεύθερη διέλευση

Λύση με ελεύθερη διέλευση
ΣΤΥΛΙΔΑ-ο δήμαρχος Στυλίδας Απ. Γκλέτσος και κάτοικοι της περιοχής στη συγκέντρωση για την λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια της Πελασγίας.(EUROKINISSI) Eurokinissi

Μετά από δύο επεισοδιακές ημέρες στα διόδια Πελασγίας και τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας, το υπουργείο Υποδομών παρενέβη. Κάρτες ελευθέρας διέλευσης θα δοθούν στους κατοίκους της περιοχής

Χίλιες κάρτες ελευθέρας διέλευσης από τα διόδια της Πελασγίας θα δοθούν στους κατοίκους του δήμου Στυλίδας και της ευρύτερης περιοχής μετά από συμφωνία του υπουργείου Υποδομών με την κοινοπραξία αυτοκινητόδρομοι Αιγαίο. Παράλληλα θα λειτουργήσει και το παράπλευρο δίκτυο.

Η πρωτοβουλία του υπουργείου ήρθε αμέσως μετά τη σύλληψη του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου, ο οποίος γκρέμισε δύο φορές τις μπάρες των διοδίων καταγγέλλοντας ότι φτωχοί αγρότες αναγκάζονταν να πληρώνουν διόδια, έστω και για μετακινήσεις πολύ μικρών αποστάσεων.

Το κόστος των καρτών ελευθέρας διέλευσης, είναι πολύ μεγάλο για το ελληνικό δημόσιο αφού το 9μηνο που πέρασε μόνο η συγκεκριμένη κοινοπραξία εισέπραξε 70 χιλιάδες ευρώ για τα διόδια που εκμεταλλεύεται από την Πελασγία μέχρι την Λεπτοκαριά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα