Παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ο Ντ. Μιχαηλίδης και ο γιος του

Παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ο Ντ. Μιχαηλίδης και ο γιος του

Συνοδεία των δικηγόρων τους παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Ντ. Μιχαηλίδης και ο γιος του

Παρουσιάστηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, μετά την έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης τους για την υπόθεση Α. Τσοχατζόπουλου, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης και ο γιος του Μιχάλης.

Οι δύο άντρες συνοδεύονταν από τους δικηγόρους τους, μεταξύ των οποίων και η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία τους εκπροσωπεί στα ελληνικά δικαστήρια.

Η δικαστής του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού Γιώτα Κυριακίδου περιέγραψε σε συντομία τα αδικήματα για τα οποία ζητείται η έκδοση και των δύο στην Ελλάδα και τα οποία αφορούν νομιμοποίηση προϊόντος εγκλήματος μεταξύ των 1997-2001.

Το Δικαστήριο όρισε ακρόαση για την υπόθεση στις 18 Ιουλίου και προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία τους στο δικαστήριο διέταξε να παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, και να καταβάλει ο καθένας εγγύηση 200.000 ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, καθώς και να παρουσιάζονται και τρεις φορές την εβδομάδα στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα