ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος

Ώρα για δράση στην Αθήνα - Η μείωση των δημοτικών τελών είναι εφικτή και επιβεβλημένη

Κοινή και κοστολογημένη πρόταση για την μείωση των δημοτικών φόρων σε καιρούς ακρίβειας, καταθέτουν στην Δημοτική Αρχή Μπακογιάννη, οι επικεφαλής των παρατάξεων "Ανοιχτή Πόλη" και "Αθήνα είσαι Εσύ", Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος

Παύλος Γερουλάνος: "Νίκη της Δημοκρατίας, νίκη του ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε"

Ο Παύλος Γερουλάνος σχολίασε τα αποτελέσματα του α' γύρου των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας πως η παράταξη δίνει ξανά ελπίδα. Όπως δήλωσε, επικοινώνησε ήδη με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίον συνεχάρη.

Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: "Το ΚΙΝΑΛ έχει κερδίσει, το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει"

"Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούν σήμερα Πηγαίνετε να ψηφίσετε. Η αλλαγή είσαι Εσύ" ανέφερε σε μήνυμα του ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Στιγμιότυπο από το debate για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ: Η ρητορική της επιστροφής είναι πανηγύρι λέξεων χωρίς προοπτική για τη χώρα

Χρήσιμη ήταν η χαμηλότονη τηλεμαχία, καθώς υπηρέτησε κυρίως τις ανάγκες της εσωκομματικής συγκυρίας. Όμως τίποτε ενδιαφέρον για τις απαιτήσεις της νέας εποχής δεν εισέφεραν οι υποψήφιοι αρχηγοί.

Όσα έγιναν στο debate των πέντε

Debate ΚΙΝΑΛ: Άνοστο δείπνο για πέντε με "υπερπατριώτη" Λοβέρδο και παράλληλους μονολόγους

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Χάρης Καστανίδης και ο Παύλος Χρηστίδης διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους στο debate από το οποίο έλειπε ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα highlights, οι κόντρες και οι στιγμές μιας άνευρης, "πράσινης" βραδιάς.

Ο Παύλος Γερουλάνος.

Παύλος Γερουλάνος στο NEWS24/7: "Για να μιλάς για δίκαιη ανάπτυξη πρέπει να ξέρεις πώς λειτουργεί η αγορά"

Ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Τι λέει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα.

Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Η πρόταση αποκέντρωσης της εξουσίας και το ενδεχόμενο επαναφοράς του "ΠΑΣΟΚ"

Την άμεση αλλαγή της δομής της εξουσίας και το πέρασμα αποφασιστικών αρμοδιοτήτων σε θεσμούς όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Πανεπιστήμια, τα Επιμελητήρια και οι Συνεταιρισμοί, προτείνει ο Παύλος Γερουλάνος.

 Ο Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: "Πώς θα κάναμε τον περίπατο της Αθήνας πραγματικά μεγάλο και όχι βάσανο"

Ο Παύλος Γερουλάνος τοποθετήθηκε στην 23η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, παρουσιάζοντας έναν διαφορετικό σχεδιασμό για τον Μεγάλο Περίπατο.

Γερουλάνος για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Ένα κεράκι στη μνήμη της σοβαρότητας"

Γερουλάνος για συνέντευξη Μητσοτάκη: "Ένα κεράκι στη μνήμη της σοβαρότητας"

"Η πολυφωνία και τα 'δύο μέτρα δύο σταθμά' της κυβέρνησης, την ώρα που έπρεπε να εμπνέει εμπιστοσύνη και να πείθει με το παράδειγμά της, είναι οι πιο σοβαρές αποδείξεις ότι έχει χάσει την μπάλα με την πανδημία" τονίζεi ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο Παύλος Γερουλάνος

Γερουλάνος: Να γίνουν 4 debate για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους απόδημους

"Εγώ δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και υπερασπίστηκα τα σύμβολα όταν όλοι οι άλλοι συνυποψήφιοι μου υπέγραψαν να μετονομαστούμε σε ΚΙΝΑΛ" είπε μεταξύ άλλων.

Οι προφητικοί πυρηνάρχεις του Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου

Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο στο NEWS 24/7: "Η επιστροφή στον Ανδρέα μέχρι πριν 2 χρονια ηταν ανεκδοτο"

Το "Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο" τοποθετείται μέσω του NEWS 24/7 για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Η θέση του για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και η στήριξη στον Παύλο Γερουλάνο.

ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκαν αυτοπροσώπως οι έξι υποψηφιότητες - Ξεκινά η "μάχη" για την ηγεσία

ΚΙΝΑΛ: Κατατέθηκαν αυτοπροσώπως οι έξι υποψηφιότητες - Ξεκινά η "μάχη" για την ηγεσία

Οι υποψηφιότητες των έξι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ κατατέθηκαν επισήμως, αυτοπροσώπως από τους υποψήφιους και η ΕΔΕΚΑΠ στη συνεδρίασής της πρόκειται να δώσει τη σχετική πιστοποίηση.

 Ο Παύλος Γερουλάνος

ΚΙΝΑΛ - Παύλος Γερουλάνος: "Θα πάω μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως αποφάσεων άλλων"

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει μέχρι τέλους στην κούρσα διαδοχής της Φώφης Γεννηματά στην ηγεσία του κόμματος.

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δεν δίνουν το "δαχτυλίδι" στον Γιώργο

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Δεν δίνουν το "δαχτυλίδι" στον Γιώργο

Αν ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θέλει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να την διεκδικήσει στις εκλογές του Δεκέμβρη λένε οι υποψήφιοι. Αναμένονται οι αποφάσεις του πρώην πρωθυπουργού.