Επιμένουν στην κατάληψη

Επιμένουν στην κατάληψη
ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ (ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Icon

Δεν κάνουν πίσω οι συμβασιούχοι στο δήμο Αθηναίων, οι οποίοι συνεχίζουν για πέμπτη ημέρα την κατάληψή τους, με σκοπό να παραμείνουν στις θέσεις εργασίας τους. Δήλωση Καμίνη

Για 5η ημέρα συνεχίζεται η κατάληψη στο Δήμο της Αθήνας από συμβασιούχους, μετά τις χωρίς αποτέλεσμα συναντήσεις του σωματείου με το δήμαρχο Αθηναίων.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι η κατάληψη του κτιρίου είναι μία συμπεριφορά που αδυνατεί να κατανοήσει και δυστυχώς «πλήττει και τους δημοκρατικούς θεσμούς γιατί το Δημαρχιακό Μέγαρο είναι και η έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου».

Όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων η κίνηση του κ. Καμίνη να αποσύρει το θέμα των νέων προσλήψεων ήταν κάτι που ουσιαστικά είχε αποφασισθεί από την περασμένη Δευτέρα, ενώ, όπως εκτιμούν, στο σημείο στο οποίο έχει πλέον οδηγηθεί η κατάσταση μόνο με συνέχιση του αγώνα και κλιμάκωση της πίεσης θα μπορέσει να δοθεί οριστική λύση.

Ο ΣΥΝ ζήτησε να μην υπάρξει καμία απόλυση συμβασιούχου στο Δήμο Αθηναίων και να μετατραπούν οι συμβάσεις έργου σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα