Τα ΜΜΜ και το Αεροδρόμιο Αθηνών θα συμμετάσχουν στην 'Ώρα της Γης'

Τα ΜΜΜ και το Αεροδρόμιο Αθηνών θα συμμετάσχουν στην 'Ώρα της Γης'

Τα ΜΜΜ και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην "Ώρα της Γης", από αύριο έως το ερχόμενο Σάββατο, ενημερώνοντας τους πολίτες και σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα

Tην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF, "Ώρα της Γης', στηρίζουν οι Συγκοινωνίες Αθηνών, συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.

Ειδικότερα, από αύριο έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου, μέσω ενός σύντομου ηχητικού μηνύματος που θα ακούγεται σε όλες τις αποβάθρες του μετρό και του τραμ, οι Συγκοινωνίες Αθηνών, σε συνεργασία με τη WWF, θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό για την "Ώρα της Γης", προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου από τις 20.30 έως τις 21.30.

Στην ίδια πρωτοβουλία αναφέρεται ότι θα συμμετάσχει και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός εκ των δύο διαδρόμων (του δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2015, θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτίρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου.

Ενώ, όπως στην περίπτωση των ΜΜΜ, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας.

(Πηγή: AΠΕ)

SHARE:

24Media Network