Πήραν τις εντολές διακοπής

Πήραν τις εντολές διακοπής

Στα γραφεία ιδιωτικής εταιρείας η οποία αναλαμβάνει για τη ΔΕΗ τη διακοπή του ρεύματος σε πολίτες συγκεντρώθηκαν μέλη λαϊκών συνελεύσεων. Στήριξη και από το κίνημα "Δεν Πληρώνω"

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία εταιρείας που αναλαμβάνει, για λογαριασμό της ΔΕΗ, τη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το τέλος ακίνητης περιουσίας, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα μέλη των λαϊκών συνελεύσεων από τα Πετράλωνα, το Θησείο, την Κυψέλη, τα Πατήσια, την Καλλιθέα, την Ηλιούπολη.

Μαζί τους ήταν το κίνημα “Δεν Πληρώνω” και όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων- Νεάπολης.

Δεκάδες άνθρωποι ανέβηκαν στα γραφεία της εταιρείας, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ζητώντας από τους υπαλλήλους να σταματήσουν τις εκτελέσεις εντολών διακοπής της ηλεκτροδότησης, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους κουτιά με εντολές διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας υποστήριξε πως η ΔΕΗ ανέστειλε τις εντολές για διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, σε όσους δεν πληρώσουν το έκτακτο ειδικό τέλος ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών.

Παρ΄ όλα αυτά, τα συνεργεία τους συνεχίζουν να κόβουν το ρεύμα σε όσους χρωστούν παλιούς λογαριασμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα