Πόλεμος Καμμένου – Ψυχάρη για τον “Ηλιάτορα”

Πόλεμος Καμμένου – Ψυχάρη για τον “Ηλιάτορα”

Απάντηση μέσω twitter από τον Πάνο Καμμένο στον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη για το δημοσίευμα περί υπεράκτιας διαδρομής του σκάφους "Iliatoras of London"

Απάντηση σε δημοσίευμα για την περίεργη “διαδρομή” του σκάφους “Iliatoras of London” της οικογένειας Καμμένου δίνει μέσω twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Το tweet “απαντά” στο τρισέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα που αναφέρεται σε “υπεράκτια μυστικά” τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και του πατέρα του Ηλία και έχουν να κάνουν με το σκάφος “Iliatoras of London”.

Η εφημερίδα επικαλείται όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και φορολογικούς λόγους για τους οποίους η οικογένεια Καμμένου αποκρύπτει τον πραγματικό ιδιοκτήτη του σκάφους.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως σε επίσημη έκθεση εταιρείας εκτιμητών που κλήθηκε να αποτιμήσει το 2007 την αξία του “Iliatoras of London” μνημονεύεται ως ιδιοκτήτης του σκάφους ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, εξοφλείται από την υπεράκτια εταιρεία που φερόταν ως ιδιοκτήτρια του σκάφους δάνειο που είχε χορηγηθεί για το “Iliatoras of London” από την τράπεζα BNP Paribas.

Μικρή λεπτομέρεια, όπως σημειώνουν Τα Νέα, πως η offshore το ίδιο διάστημα παρουσίαζε μηδενική οικονομική δραστηριότητα.

Γεωργιάδης: Να επιληφθούν οι φορολογικές αρχές και η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής

Την ανάγκη να επιληφθούν άμεσα οι φορολογικές Αρχές της χώρας, ο οικονομικός εισαγγελέας και η Επιτροπή Ελέγχου των Πόθεν Έσχες της Βουλής, επισήμανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με δηλώσεις του πριν από λίγο για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας της «Τα Νέα», σχετικού με την εμπλοκή της οικογένειας του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου σε εξωχώρια εταιρεία (off shore).

Όπως δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, «πρέπει, πλέον, να εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπουν οι νόμοι» και πρόσθεσε πως «όλα όσα έλεγε τόσα χρόνια ο κ. Καμμένος για τη μάχη του κατά των off shore, ήταν ψέματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα