44 χρόνια ΝΔ: Τα βίντεο που συνόδευσαν την αλλαγή του σήματος

44 χρόνια ΝΔ: Τα βίντεο που συνόδευσαν την αλλαγή του σήματος
Ομιλία και παρουσίαση του νέου σήματος της Νέας Δημοκρατίας, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πανηγυρική εκδήλωση για την 44η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας Eurokinissi

Με την άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα την 24η Ιουλίου του 1974 και με αναφορές σε όλους τους αρχηγούς ξεκίνησε η εκδήλωση για τα 44α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.

Με δυο βίντεο τα οποία αποτύπωσαν όλες τις ιστορικές στιγμές της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε η εκδήλωση για τα 44α γενέθλια της ΝΔ. Ακολούθησε η αποκάλυψη του νέου σήματος και η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα. το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Μέγαρο Μουσικής σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα 44 χρόνια από την επέτειο της ίδρυσης του κόμματος.

Το σήμα της Νέας Δημοκρατίας είχε αλλάξει ξανά το 2011, με πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, ο πυρσός είχε βγει και είχε αντικατασταθεί με μια τεθλασμένη γραμμή προκαλώντας αντιδράσεις σε παραδοσιακούς οπαδούς και στελέχη.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν παλιά, ιστορικά αλλά και νέα στελέχη, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο μεν πρώτο βίντεο παρουσιάστηκαν όλοι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 έως σήμερα και το δεύτερο αφορούσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επόμενη μέρα του κόμματας.

Σημειώνεται ότι τόσο στην προβολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή όσο και στην αναφορά του Παύλου Μπακογιάννη και του Κώστα Καραμανλή για τον πυρσό που περνά από γενιά σε γενιά τα χειροκροτήματα ήταν ιδιαίτερα έντονα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα