Αχτσιόγλου για μέτρα: Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το “πρώτο ένσημο”

Αχτσιόγλου για μέτρα: Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το “πρώτο ένσημο”
Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου intime

Για "προσπάθεια εξαπάτησης" των πολιτών έκανε λόγο η Έφη Αχτσιόγλου, σχολιάζοντας τα μέτρα για τους υπέρογκους λογαριασμούς ενέργειας.

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την ακρίβεια στους λογαριασμούς ρεύματος σχολίασε η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε λόγο για “προσπάθεια εξαπάτησης” των πολιτών, παρομοιάζοντας τα νέα μέτρα με το “πρώτο ένσημο” που είχε αναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου “θα έδινε τάχα 1.200 ευρώ μισθό σε νέους εργαζόμενους, και τελικά δόθηκαν 100 ευρώ”.

Η ανάρτηση της Έφης Αχτσιόγλου:

“280 εκατομμύρια θα δώσει η κυβέρνηση ως αναδρομική αποζημίωση 6 μηνών για τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος στα νοικοκυριά. 280 εκατομμύρια σε 4,2 εκατομμύρια καταναλωτές. Μεσοσταθμική αποζημίωση 66 ευρώ για ολόκληρο το εξάμηνο ή αλλιώς 11 ολόκληρα ευρώ το μήνα. Τέτοια προσπάθεια εξαπάτησης είχαμε να δούμε από το «πρώτο ένσημο» όπου ο κ. Μητσοτάκης θα έδινε τάχα 1.200 ευρώ μισθό σε νέους εργαζόμενους, και τελικά δόθηκαν 100 ευρώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα