Αδ. Γεωργιάδης: Με συγκίνησε η κίνηση υιού Μπαλτάκου να προστατέψει τον πατέρα του

Αδ. Γεωργιάδης: Με συγκίνησε η κίνηση υιού Μπαλτάκου να προστατέψει τον πατέρα του
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τι ισχυρίζεται ο υπουργός Υγείας για τη Χρυσή Αυγή μετά το βίντεο Μπαλτάκου

Για ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, οι οποίοι δεν αφορούν την κυβέρνηση αλλά τον ίδιο, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

“Δεν υφίσταται κανένα πολιτικό ζήτημα”, υποστήριξε μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1.

Για τον ίδιο τον κ. Μπαλτάκο ανέφερε ότι “έκανε μια τρομακτική ανοησία και εξέθεσε τον εαυτό του ανεπανόρθωτα”.

Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους της Ν.Δ. ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. “Ούτε είχαμε ούτε έχουμε, ούτε μπορεί να έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τη Χρυσή Αυγή….είναι σφοδρός αντίπαλός μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Πέμπτης, ο Αδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι το βίντεο αποτελούν την απόλυτη δικαίωση Σαμαρά, καθώς από τα λεγόμενα Μπαλτάκου προκύπτει ότι ο πρωθυπουργός διαφωνούσε κάθετα με τον πρώην γγ της κυβέρνησης στο ζήτημα της ΧΑ.

Η μόνη πολιτική ευθύνη του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι ένας συνεργάτης του έκανε ένα πολύ μεγάλο σφάλμα.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη «ανοησία» του πρώην γγ της κυβέρνησης, που δεν θα έπρεπε να συνομιλεί με «αλήτες του πεζοδρομίου», όπως είναι οι χρυσαυγίτες.

Ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε, πάντως, ότι ο Τ.Μπαλτάκος «είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, με αξιοσημείωτη διαδρομή και ήταν συνεπής γγ της κυβέρνησης». Τόνισε, δε: «Τον αγαπώ. Έκανε μια ανοησία και εξετέθη».

Σχολιάζοντας, δε, το επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον υιό του Τ.Μπαλτάκου, δήλωσε ότι αν και καταδικάζει τη βία, η κίνηση του γιου να προστατέψει τον πατέρα του τον συγκίνησε.

«Τι θα μπορούσε να κάνει ο φρούραρχος στον γιο του Μπαλτάκου;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Υγείας, ερωτηθείς για το γεγονός ότι μετά το επεισόδιο ο υιός Μπαλτάκου φυγαδεύτηκε από το κοινοβούλιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα