Άδειασμα Χαρ. Τρικούπη: Αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο όπως ο Γ. Παπανδρέου

Άδειασμα Χαρ. Τρικούπη: Αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο όπως ο Γ. Παπανδρέου
Συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλου,την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, με το προεδρείο της ΚΕΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Κώστα Ασκούνη. Παρόντες στην συνάντηση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Π. Κουκουλόπουλος Συντονιστής Οργανωτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ, Τάκης Ρήγας εισηγητής ΚΤΕ Εσωτερικών και Φώτης Χατζημιχάλης, Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Ευρωκίνηση

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εν όψει δημιουργίας νέου κόμματος, από τη Χαριλάου Τρικούπη

Επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, με αναφορές σε προσωπικούς σχεδιασμούς και ανιστόρητες εσωστρεφείς συζητήσεις, εξαπολύει η Χαρ. Τρικούπη, ενόψει της μεθαυριανής τρίτης ψηφοφορίας για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και του φημολογούμενου ενδεχομένου εξαγγελίας ίδρυσης νέου κόμματος από τον πρώην πρωθυπουργό.

Όπως αναφέρεται σε “άτυπη ενημέρωση” που εκδόθηκε “είναι αδιανόητο να υπονομευτεί η ενότητα από ένα πρόσωπο, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου”.

Και προστίθεται ότι “μια τέτοια ενέργεια θα γινόταν χωρίς εμφανή πολιτικό λόγο, χωρίς ιστορική μνήμη, χωρίς συλλογικό πολιτικό στόχο. Αντιθέτως θα συνιστούσε προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου και στους ιστορικούς αγώνες της παράταξης”.

Αναφορά γίνεται και στην πρόσφατη συνάντηση Βενιζέλου-Παπανδρέου στη Βουλή, όπου, όπως αναφέρεται, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου “να μη διασπάσει την παράταξη, καθώς η ενότητα είναι εθνική, παραταξιακή και ηθική του υποχρέωση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα