Άδωνις Γεωργιάδης για Novartis: Οργανωμένη σκευωρία

Άδωνις Γεωργιάδης για Novartis: Οργανωμένη σκευωρία
Άδ. Γεωργιάδης eurokinissi

Σε νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ - "Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω" είπε

Για οργανωμένη σκευωρία πίσω από την οποία κρύβεται η κυβέρνηση έκανε λόγο το πρωί του Σαββάτου σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τον πρωθυπουργό ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης Novartis. Οι κατηγορίες αυτές δεν είνα κάτι καινούργιο: Από την περασμένη Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωνε ότι η όλη ιστορία είναι «στημένη».

«Το ποινικό μητρώο του κ Τσίπρα είναι λευκό τώρα, ας μην βιάζεται γιατί ο ίδιος οργάνωσε τη σκευωρία της Novartis. Αν πάτε στην ομιλία του κ Tσίπρα τον Φεβρουάριο του 2017 αυτά που έλεγε τα λεν στις καταθέσεις τους λέξη προς λέξη οι μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, το όνομα του οποίοιυ περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τις πρακτικές και τις μίζες του φαρμακευτικού κολοσσού.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ παράλληλα ανεπίτρεπτο το αίτημα που διατύπωσε η εισαγγελέας Διαφθοράς. «Η κυρία Τουλουπάκη έχει στείλει χαρτί στο FBI αίτημα να κάνει έρευνα για τους υπουργούς λες και έχει δικαίωμα ως εισαγγελέας να κάνει κάτι τέτοιο» τόνισε.

«Η κυρία Τουλουπάκη έχει προχωρήσει στην αποστολή της Βουλής ενός φακέλου που είναι εντελώς άκυρος. Υποβλήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου ενώ το σύνταγμα λέει αμελλητί και η πρώτη κατάθεση έγινε στις 6 Νοεμβρίου» σημείωσε.

Διερωτήθηκε πώς γίνεται σε μια μυστική έρευνα με πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων να έχουν διαρρεύσει όλα αυτά και να κάνουν οι υπουργοί αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

«Επειδή αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το κεφάλαιο φάρμακα, θα τους λιώσω. Θα δείξω τα στοιχεία που έχω στην προανακριτική και θα κλαίνε» προειδοποίησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα