Άδωνις Γεωργιάδης: Τι περιμένατε; Να βριστούμε με τον Τσίπρα;

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019.
Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019. EUROKINISSI

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετήθηκε για τα ενσταντανέ με τον κ. Τσίπρα στη δεξίωση για τον Κινέζο Πρόεδρο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κριτική από ψηφοφόρους του στο Twitter, δέχθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης για το γεγονός ότι κατά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, είχε χαλαρή κουβέντα με τον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στον Ρ/Σ Alpha 98.9 και ερωτηθείς για το επίσημο δείπνο και για το "πηγαδάκι" με τον Αλέξη Τσίπρα για το οποίο δέχθηκε κριτική στο Twitter, ο ίδιος απάντησε:

"Μου κάνει εντύπωση η έκταση που έχουν πάρει οι φωτογραφίες. Ήμαστε στο Προεδρικό Μέγαρο μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Σι Τζινπίνγκ και τα έφερε έτσι το πρωτόκολλο να είμαι δίπλα στον Τσίπρα.

Τί περιμένατε να πιαστούμε στα χέρια; Να βριστούμε για τον Πολάκη; Να γίνουμε ρεζίλι και στους Κινέζους; Θεωρώ πολύ σωστό που ο κ. Τσίπρας ήταν παρών χθες και είχαμε μια πολιτισμένη και σωστή συμπεριφορά", είπε χαρακτηριστικά.

"Δεν μεταφέρω τις ιδιωτικές μου συζητήσεις στο ραδιόφωνο, δεν το συνηθίζω", απάντησε σχετικά με το τι συζήτησαν οι δυο τους. "Είχαμε όλοι μια πολιτισμένη συμπεριφορά. Είναι καλό να βλέπουν πως παρά την πολιτική ένταση που διαβάζουν στις εφημερίδες, υπάρχει μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα και μια σταθερότητα, κάτι που είναι σημαντικό για τις επενδύσεις που θέλουν να κάνουν", συνέχισε ο υπουργός.

Οι δηλώσεις στο 12.42 του παρακάτω βίντεο:

Αντιπαράθεση για τη συνάντηση στο Προεδρικό υπήρξε και στο πάνελ του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Νίκο Στραβελάκη. Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στον κ. Στραβελάκη "είστε προβοκάτορας" όταν ο δεύτερος τον κατηγόρησε πως "επαναφέρει στην τάξη τον κ. Τσίπρα".

Μάλιστα το βίντεο του όλου περιστατικού το αναδημοσίευσε ο κ. Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προεδρικό Μέγαρο: Όσα είδε ο φακός στο δείπνο για τον πρόεδρο της Κίνας

SHARE: