Υπόθεση Χαϊκάλη: Άγνωστο πότε θα καταθέσει ο επιχειρηματίας

Υπόθεση Χαϊκάλη: Άγνωστο πότε θα καταθέσει ο επιχειρηματίας
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην εισαγγελεία προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Ευρωκίνηση

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα καταθέσει ο επιχειρηματίας ως ύποπτος για την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη.

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την έρευνα για τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη και για το πότε θα καταθέσει ως ύποπτος ο επιχειρηματίας.

Παρά το γεγονός ότι εισαγγελικές πηγές νωρίς το απόγευμα ανέφεραν πως το πρόσωπο που φέρεται ότι αποπειράθηκε τη δωροδοκία του βουλευτή των ΑΝΕΛ, έχει κληθεί ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος και θα καταθέσει στην Εισαγγελία, τελικά έκαναν αργότερα γνωστό ότι θα κληθεί να καταθέσει από την Ασφάλεια.

Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι το χρονικό διάστημα που θα συμβεί αυτό, παραμένει άγνωστο και θα κριθεί από τους αρμόδιους, ενώ δεν αποκλείεται να παρίσταται στην κατάθεση αυτή και εισαγγελέας.

Σε κάθε περίπτωση -αναφέρουν- η δικογραφία βρίσκεται στην Ασφάλεια και αυτή είναι αρμόδια για τις επόμενες κινήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα