Αιφνιδιαστική συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2012 // ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2012 // ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Πέμπτης. Διαβάστε γιατί συναντήθηκαν αιφνιδίως και τι είπαν

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, συναντήθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή, με τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων του Πρωθυπουργού, με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έγινε απόψε, ενώ όλοι περίμεναν ότι οι δύο άνδρες θα συναντηθούν το Σάββατο.

Πιθανολογείται ότι η επίσπευση της συνάντησης οφείλεται στις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ , καθώς την Παρασκευή θα συνεδριάσει το πολιτικό συμβούλιο και το Σάββατο το εθνικό συμβούλιο του κινήματος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη και την Ελλάδα, τις προτεραιότητες της χώρας την προσεχή περίοδο, την στήριξη του έργου της κυβέρνησης σε αυτήν την κατεύθυνση, την πορεία των διαπραγματεύσεων για την υλοποίηση του PSI και την ολοκλήρωση των νέου προγράμματος.

Με τη συνάντηση αυτή ολοκληρώνεται ο κύκλος επαφών του Λουκά Παπαδήμου με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χωρίς δήλωση έφυγε ο Καρατζαφέρης

Συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά ενόψει τρόικας

Ραντεβού Παπαδήμου-αρχηγών χωρίς "κόκκινες γραμμές"

SHARE: