Αίτηση για να παραβρεθούν στη ψήφο εμπιστοσύνης από τους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ

Αίτηση για να παραβρεθούν στη ψήφο εμπιστοσύνης από τους προφυλακισμένους βουλευτές της ΧΑ
Στιγμιότυπο από την σημερινή συζήτηση και ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών σε ένα άρθρο με την διαδικασία του κατεπείγοντος,Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Άδεια για να παραβρεθούν στη Βουλή, κατά τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης, ζήτησαν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτές της Χρυσής Αυγής ζήτησαν με γραπτό αίτημά τους έκτακτη άδεια για να παραβρεθούν αύριο το απόγευμα στη Βουλή, κατά τη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και να ψηφίσουν.

Η αίτηση των εν λόγω βουλευτών θα εξεταστεί από τον εισαγγελέα επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος και θα αποφανθεί εάν θα χορηγηθεί ή όχι η έκτακτη άδεια στους εν λόγω βουλευτές.

Στις φυλακές Κορυδαλλού είναι προφυλακισμένοι ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Ανάλογο αίτημα δεν έχουν υποβάλει οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι προφυλακισμένοι σε σωφρονιστικά καταστήματα άλλων περιοχών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα