Αλέξης Τσίπρας: Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη

Αλέξης Τσίπρας: Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ Twitter

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ που δέχτηκε φασιστική επίθεση από νεοναζί στο Πέραμα είχε ο πρωθυπουργός στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη» έγραψε στον λογαριασμό του στο Τwitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ είχε δεχτεί επίθεση στις 15 Σεπτεμβρίου όταν πήγαινε να παρακολουθήσει τη συναυλία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Για το περιστατικό είχε μιλήσει στο News 24/7 στους 88.6 ο γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως οι δράστες τον γνώριζαν για την αντιφασιστική του δράση.

“Το απόγευμα του Σαββάτου, ο σύντροφός μας είχε κατέβει από το πλοίο που τον έφερε από τη Σαλαμίνα και του είχαν στήσει ενέδρα δύο χρυσαυγίτες οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια” δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Καλημέρα όλη μέρα ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Αλεξίου.

Πρόσθεσε ότι οι χρυσαυγίτες τον γνώριζαν γιατί, όπως είπε, ο Βαγγέλης έχει πλούσια αντιφασιστική δράση στις περιοχές αυτές.

“Του φώναζαν ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται παντού στον Πειραιά, τη Σαλαμίνα και το Πέραμα” υπογράμμισε.

Ανέφερε ότι ο 28χρονος είναι καλύτερα πλέον στην υγεία του και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ενώ ζήτησε και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες της δίκης της ΧΑ και να γίνουν δημόσια γνωστά όλα τα ντουκουμέντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version