“Άλλο διαδήλωση, άλλο τσαντίρια”

“Άλλο διαδήλωση, άλλο τσαντίρια”
Συνεχίζουν για 6η ημέρα την παραμονή τους οι αγανακτισμένοι πολίτες στην Πλατεία Συντάγματος,Δευτέρα 30 Μαϊου 2011(EUROKINISSI/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) Eurokinissi

Απαξιωτική αναφορά στους "Αγανακτισμένους" έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης. Κάλεσε τον δήμαρχο Αθηναίων να βγει μπροστά. "Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει" δήλωσε (Vid)

Στην καταδίκη φαινομένων βίας προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική και στους “αγανακτισμένους” που εξακολουθούν να συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα.

“Η βία απ’ όπου κι αν προέρχεται είναι ο χειρότερος εχθρός”, τόνισε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, αναφερόμενος στους προπηλακισμούς βουλευτών,  ο αριθμός των οποίων έως τώρα ανέρχεται στους 100.

Σε δηλώσεις του στο υπουργείο, ο κ. Παπαϊωάννου υπογράμμισε πως η βία δεν αντιμετωπίζεται με ιδιώνυμα, ούτε με σκληρές παρεμβάσεις.

“Αυτές οι καταστάσεις έχουν οδηγήσει σε ανώμαλες καταστάσεις”, είπε και πρόσθεσε ότι θα ήθελε ο κ. Τσίπρας, ως πρόεδρος μιας μεγάλης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να αποδοκιμάσει και κάποιους, προσθέτοντας ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τους “Αγανακτισμένους” που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, ο κ. Παπαϊωάννου ανέφερε ότι άλλο είναι να γίνονται διαδηλώσεις και εκδηλώσεις και “άλλο τα τσαντίρια”.

“Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει”, είπε ο υπουργός και προσέθεσε: “Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει. Θα ήθελα ο κ. Καμίνης να μπει μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Έχει ανηφόρα αλλά θα βρει τον δρόμο της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα