Άλλος για το δημοψήφισμα; Μετά τον Δραγασάκη και ο Αλέξης Μητρόπουλος στα ‘Ναι’

Άλλος για το δημοψήφισμα; Μετά τον Δραγασάκη και ο Αλέξης Μητρόπουλος στα ‘Ναι’
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015// Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ . (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Ευρωκίνηση

Άνω κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη βόμβα Δραγασάκης και ο βουλευτής Α. Μητρόπουλος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος,το οποίο πρέπει να έρθει μετά την όποια συμφωνία, ειδικά αν οι διαθέσεις των δανειστών παραμείνουν ως έχουν

Ο Αλέξης Μητρόπουλος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην έλλειψη θέλησης των δανειστών. “Ο έντιμος συμβιβασμός δεν είναι στις προθέσεις των δανειστών. Στο τραπέζι έχουν αφήσει ένα εκβιαστικό δίλημμα”. Σε αυτό το πλαίσιο εκτίμησε πως η προσπάθεια της κυβέρνησης για μια συμφωνία ενδεχομένως να απαιτούσε την επικύρωση μέσω δημοψηφίσματος.

Πάντως ο κ. Μητρόπουλος, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και το Γιώργο Αυτιά, διευκρίνισε πως το ερώτημα ενός ενδεχόμενου δημοψηφίσματος δεν θα έπρεπε να είναι δημοσιονομικό, αλλά ούτε και για έξοδο από το ευρώ.

Το χρέος και το ζήτημα της Ελλάδας θα πρέπει να λυθεί εντός της ευρωζώνης, άρα το δημοψήφισμα πρέπει να αναφέρεται στα επιμέρους της όποιας συμφωνίας μάχεται σθεναρά να φέρει το οικονομικά επιτελείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα