Ανατροπή: Δεν θα συνεδριάσει τελικά η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυνομοσχέδιο

Ανατροπή: Δεν θα συνεδριάσει τελικά η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυνομοσχέδιο
Προηγούμενη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Λίγη ώρα μετά την εκτίμηση που διατύπωσε ο Διευθυντής ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης για "εσωτερικές διαδικασίες" πριν από την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι τελικώς δεν θα προγραμματιστεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας - ζήτημα που είχε συζητηθεί ήδη στο προεδρείο της ΚΟ.

Με παρέμβαση πηγών του Μεγάρου Μαξίμου έκλεισε το ζήτημα της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε ανοίξει από χθες, όταν ο Νίκος Φιλης ζήτησε να κληθεί το σύνολο της ΚΟ σε συνεδρίαση για το πολυνομοσχέδιο – και όχι μόνο οι αρμόδιες επιτροπές παρακολούθησης κυβερνητικού έργου.

Το μεσημέρι ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αποκάλυψε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι συζητείτο το ενδεχόμενο σύγκλησης της κοινοβουλευτικής ομάδας. Κίνηση που εκ των υστέρων αποδείχτηκε βιαστική, καθώς το Μαξίμου δεν επιθυμεί την σύγκληση της ΚΟ, που θα έδινε “γήπεδο” για να ακουστούν τυχόν γκρίνιες ξανά σε σχέση με τις συντάξεις και το αφορολόγητο.

Ο κ.Ζαχαριάδης είπε ειδικότερα ότι πριν από λίγο συνεδρίασε το Προεδρείο της ΚΟ στη Βουλή το οποίο αποτίμησε ως θετική την ενημέρωση που παρασχέθηκε από τους αρμόδιους υπουργούς στους βουλευτές στη χθεσινή διευρυμένη ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου). Πρόσθεσε δε ότι από βδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν «και άλλες εσωτερικές διαδικασίες» ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουνίου. Εξήγησε, όμως, ότι η όποια απόφαση θα ληφθεί μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου αυτή την Παρασκευή.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, πηγές του Μαξίμου έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι “σε αντίθεση με όσα αναπαράγονται στον Τύπο δε θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα