Ανδρουλάκης: “Οι παλινωδίες της κυβέρνησης βάζουν την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο”

Ανδρουλάκης: “Οι παλινωδίες της κυβέρνησης βάζουν την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο”
Νίκος Ανδρουλάκης ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τα μέτρα ενόψει των εορτών ασκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Η δήλωσή του.

Ατολμία στη κυβέρνηση καταλογίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – και του Κινήματος Αλλαγής, σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας ενόψει των εορτών.

«Σε αυτές τις πολύ κρίσιμες στιγμές και ενόψει των εορτών, η Κυβέρνηση συνεχίζει να είναι άτολμη. Οι συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας και υπονομεύουν το ίδιο το εμβολιαστικό πρόγραμμα, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, «η στήριξη του Ε.Σ.Υ. παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε την Έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό καθημερινά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει ότι «χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο: η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα