ΑΝΕΛ: Να δώσει ονόματα ο Μελάς των βουλευτών που “θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο, αλλά φοβούνται τον Καμμένο”

ΑΝΕΛ: Να δώσει ονόματα ο Μελάς των βουλευτών που “θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο, αλλά φοβούνται τον Καμμένο”

Τι αναφέρει ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως απάντηση στις δηλώσεις του Παναγιώτη Μελά. Θερμή τυχαία συνάντηση Σαμαρά - Κουντουρά στη Βουλή

“Διασκεδαστικό” χαρακτηρίζει τον Παναγιώτη Μελά, που παραιτήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το κόμμα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του, ότι υπάρχουν βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά φοβούνται τον Πάνο Καμμένο.

“Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο. Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι “θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο”.

“Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός συνάντησε στη Βουλή την βουλευτή των ΑΝΕΛ, Έλενα Κουντουρά, με την οποία αντάλλαξε θερμή χειραψία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Παναγιώτης Μελάς παραιτήθηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου.

Σε επικοινωνία με το news247, ο κ.Μελάς, λίγο μετά την ανεξαρτητοποίησή του δήλωσε: “Ανεξαρτητοποιήθηκα γιατί δε δέχομαι να μου επιτίθενται με αισχρά ψέματα και κακοήθειες επειδή έχω αποφασίσει να ψηφίσω κατά συνείδηση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Εγώ ψηφίζω με βάση τη συνείδηση μου. Νομίζει κανείς ότι θα εκβιάσει με αυτό τον τρόπο;”

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν πλέον με 12 βουλευτές. Οι ανεξάρτητοι βουλευτές ανέρχονται πλέον σε 24. Εξ αυτών οι 16 έχουν δημιουργήσει την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών προκειμένου να καταθέτουν ερωτήσεις και να έχουν εκπροσώπηση ωστόσο δεν έχουν κοινή γραμμή για την προεδρική εκλογή, ενώ 8 βουλευτές δεν έχουν ενταχθεί πουθενά.

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Μελά έρχεται μετά τη δημόσια δήλωσή του ότι θα πράξει κατά συνείδηση στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και την αντίδραση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα