Αντί Μεϊμαράκη, Βορίδης στη Θεσμών και Διαφάνειας

Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της  Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη, στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Παρολίγον εσωκομματικό επεισόδιο με την αντικατάσταση του πρώην Προέδρου της Βουλής από την επιτροπή, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε η ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Παπαγγελόπουλου

Η αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το Μάκη Βορίδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε χθες η Νέα Δημοκρατία καταγγέλοντας παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη προκάλεσε ερωτηματικά ως προς τις λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αυτό καθώς η ηγεσία της ΝΔ στρέφει τα πυρά της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έχει αναφορές στον καραμανλικό χώρο και τον οποίο είχε ήδη βάλει στο στόχαστρο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και το Ποτάμι.

Ο κ. Μητσοτάκης που φέρεται να έλαβε και την απόφαση για αντικατάσταση Μεϊμαράκη από Βορίδη δεν επιθυμεί μεν να ανοιξει μέτωπο με το καραμανλικό στοιχείο, δέχθηκε όμως και πιέσεις από τους σαμαρικούς που πνέουν μένεα κατά της ηγεσίας του Δικαιοσύνης αποδίδοντας της τον πόλεμο Θάνου κατά Ντογιάκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE: