Αντιδράσεις και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πολύδωρα

Αντιδράσεις και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ για Πολύδωρα
Ετήσια δεξίωση προς τιμήν του Διπλωματικού Σώματος, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, στο Προεδρικό Μέγαρο. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Μετά τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, σειρά έχουν και τα μέλη της Κίνησης των 53+ που φέρουν αντιρρήσεις για την πρόταση να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ ο Βύρων Πολύδωρας

Την προσωπική του άποψη επί της πρότασης για εκλογή του Βύρωνα Πολύδωρα ως προέδρου του ΕΣΡ εξέφρασε μέσω Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κίνησης των 53+, Χρήστος Καραγιαννίδης.

“Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε ότι μας ξεφτιλίζετε. Γιατί αν δεν το καταλαβαίνετε θα πέσετε από τα σύννεφα λίαν συντόμως”, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Καυστικό ήταν το σχόλιο και της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους των 53+. Η κα Κατριβάνου χαρακτήρισε τον Βύρωνα Πολύδωρα “γελοίο” και “δεξιό”, λέγοντας πως η επιλογή του την φοβίζει πραγματικά.

“Πολύδωρας, τόσο γελοίος και τόσο δεξιός, ο ορισμός του υποψηφίου που δεν θέλουμε!

Η επιλογή με φοβίζει πραγματικά, γιατί δείχνει ότι δεν υπάρχει συναίσθηση. Ενώ υποτίθεται ότι είναι άνοιγμα στην δεξιά, είναι το πιο εύκολο πρόσωπο να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία και να απελπιστεί ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ που αισθάνεται καταρρακωμένος. Με ποιές διαδικασίες πάιρνονται τέτοιες αποφάσεις;”

Την αντίρρησή τους στην επιλογή του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ εξέφρασαν νωρίτερα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Πηγές της ΝΔ εξήγησαν μάλιστα, γιατί δεν πληροί τις προϋποθέσεις ο κ. Πολύδωρας: “Ο Βύρων Πολυδωρας με δηλώσεις του στο παρελθόν έχει στηρίξει το νόμο Παππά και άρα δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για αυτή τη θέση. Επίσης είναι ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη συνεργασία της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή, πράγμα αδιανόητο για τη ΝΔ”.

Οι ΑΝΕΛ αντιθέτως χαιρέτισαν την πρόταση, υποστηρίζοντας ότι έχει όλα τα προσόντα που απαιτεί ο νόμος γι’αυτήν τη θέση. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα