Αντιπαράθεση στη ΝΔ για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Αντιπαράθεση στη ΝΔ για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Φωτιά πήρε χτες το twitter με τον Γιώργο Κουμουτσάκο ως εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ και τον Άδωνι Γεωργιάδη σε μια τετ α τετ αναμέτρηση

Το, με καθυστέρηση μιας μέρας, άδειασμα της Πειραιώς στον Άδωνι Γεωργιάδη για τις δηλώσεις του, που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, έφερε στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό της ΝΔ γύρω από το ιδεολογικοπολιτικό στίγμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγινε στόχος επιθέσεων μέσω twitter για το σχόλιό του με το οποίο χαρακτήρισε «λάθος δήλωση» τα όσα είπε αναφορικά με τους κομμουνιστές και τις φυλακές ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας μάλιστα ότι, σε κάθε περίπτωση την επίσημη γραμμή την εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είπε από την Ελευσίνα ότι δεν υπάρχουν οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς.

Εξαιτίας αυτής της παρέμβασης του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ δημιουργήθηκε και hashtag στο twitter με την επωνυμία «κουμουνδουράκος» που λειτουργούσε υποστηρικτικά στην άποψη Γεωργιάδη και ειρωνευόταν ως φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Κουμουτσάκο. Το θέμα μάλιστα πήρε τέτοια έκταση που έφερε αντιμέτωπους απ’ ευθείας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος.

Ορισμένοι στη ΝΔ μάλιστα αποδίδουν ευθέως στον ίδιο τον κ. Γεωργιάδη τη δημιουργία του hashtag, γεγονός που ανάγκασε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να καλέσει τους διαδικτυακούς τους φίλους να μην χτυπούν τον κ. Κουμουτσάκο, αποκαλώντας τον «φίλο». Ενδεικτική αυτού του κλίματος ήταν η απάντηση του Γιώργου Κουμουτσάκου που με νέο tweet απάντησε «αγαπητέ Άδωνι Γεωργιάδη όχι μόνο φίλος αλλά και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. αντιπρόεδρε» και με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά «όλα καλά Γιώργο μου. Λήξη συναγερμού».

Ουσιαστικά η απάντηση και το ύφος του Γιώργου Κουμουτσάκου ήθελε να τονίσει ότι δεν εκφράζει την προσωπική του άποψη, αλλά ότι το άδειασμα προς τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει την εντολή και την κάλυψη του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπενθυμίζοντας παράλληλα προς τον κ. Γεωργιάδη και την ενόχληση της ηγεσίας της ΝΔ από τις δηλώσεις του εξαιτίας του πρόσθετου γεγονότος ότι είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος της ΝΔ και τα λεγόμενά του έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα.

Στελέχη της ΝΔ πάντως δεν παρέλειπαν να τονίσουν ότι με αυτά και μ’ αυτά η αντιπαράθεση αυτή ουσιαστικά επισκίασε τόσο τις πρωτοβουλίες της ΝΔ όπως η παρουσίαση των προτάσεων της για τη ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών όσο και τις επαφές Μητσοτάκη με εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων μέσω των οποίων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήθελε να τονίσει το ενδιαφέρον της ΝΔ για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα