Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
2η ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ MOTIONTEAM

Για συκοφαντική επίθεση και προσπάθεια στοχοποίησής του κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Α. Τσοχατζόπουλος, απαντώντας σε δημοσιεύματα για αγορά πανάκριβης κατοικίας στη Δ. Αρεοπαγίτου, από offshore εταιρεία

Για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός του και σενάρια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, κάνει λόγο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, απαντώντας σε δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων, που κάνουν λόγο για αγορά πανάκριβης κατοικίας από offshore εταιρεία (σχετικό θέμα).

“Επιχειρούν να με εκθέσουν στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις αθέμιτου πλουτισμού μου και επινοώντας σενάρια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας σχετικά με τον τρόπο διαβίωσης και ειδικότερα με τον τρόπο απόκτησης της κατοικίας εμού και της οικογένειάς μου”.

Ο πρώην υπουργός προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και δηλώνει ότι απέκτησε την κατοικία του με πλήρως διαφανή τρόπο και σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, που όπως υποστηρίζει καμία σχέση δεν έχουν με τα σημερινά πρωτοσέλιδα σενάρια των δύο εφημερίδων.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει λόγο για “συκοφαντική επίθεση” και “νέα ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησής” και σημειώνει ότι ζει με την οικογένεια του στον δεύτερο όροφο του διατηρητέου ακινήτου, το οποίο, ύστερα από τέσσερα χρόνια διαμονής με ενοίκιο, επέλεξε με τη σύζυγό του να προχωρήσουν σε αγορά, μέσω τραπεζικού δανεισμού και έγγραφης υποθήκης, στοιχεία κατατεθειμένα στις αρμόδιες αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα