Αποδοκίμασαν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο

Αποδοκίμασαν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο

Επίσκεψη του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γ. Κατρούγκαλου και συναντήσεις με φορείς. Έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες (Vid)

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το πρωί ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, προκειμένου να έχει σειρά επαφών με φορείς και να μιλήσει το βράδυ σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡιΖΑ.

Ο υπουργός Εργασίας το πρωί επισκέφτηκε το δήμαρχο Ηρακλείου Βασιλη Λαμπρινό, στη Λότζια, και η συζήτηση των δυο ανδρών έγινε σε θετικό κλίμα

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εργασιακά ζητήματα και ειδικότερα θέματα προσλήψεων και προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου. Εκτός από τον Δήμαρχο Ηρακλείου και τον υπουργό Εργασίας, στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ Απόλλωνας Φιλιππής, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Καλουδιώτη.

Στη συνέχεια ο υπουργός μετέβη στο Επιμελητήριο όπου συναντάται με εκπροσώπους φορέων. Έξω από το Επιμελητήριο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την οποία οργάνωσαν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και άλλοι φορείς. Στην κινητοποίηση εκφράστηκε αντίθεση στο ασφαλιστικό και τέθηκε ως αίτημα η απόσυρση του. Ο υπουργός απάντησε στους συγκεντρωθέντες ότι το ασφαλιστικό έχει ψηφιστεί από τη Βουλή και είναι νόμος του κράτους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Κατρουγκαλου, ο υπουργός στις 8 το βράδυ, θα συμμετέχει στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίθουσα Ανδρόγεω με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις».

Αύριο ο κ. Κατρούγκαλος θα μεταβεί στον ‘Αγιο Νικόλαο και θα μιλήσει στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ερμής», με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Βίντεο και φωτογραφία: flashnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα