‘Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών’ βλέπει η Νέα Δημοκρατία

‘Απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστών’ βλέπει η Νέα Δημοκρατία
Έκτακτη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα, την άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποδεχθεί το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να προσέλθουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος και οι 4 πλειοδότες στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τη βομβιστική επίθεση στην κατοικία της εισαγγελέως Τσατάνη

“Η βομβιστική επίθεση γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης εναντίον λειτουργού της Δικαιοσύνης – που καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο – αποτελεί πολύ σοβαρό γεγονός. Συνιστά απόπειρα τρομοκράτησης των δικαστικών λειτουργών, την ώρα που καλούνται να αποφανθούν για μείζονος σημασίας υποθέσεις” σημειώνει σε ανακοίνωσή τουο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Στη συνέχεια κατηγορεί την κυβέρνηση για αδυναμία επιβολής της τάξης και υπαινίσσεται σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.

“H νέα αυτή επίθεση επιβεβαιώνει, για μία ακόμη φορά, την αδυναμία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να περιφρουρήσει την ασφάλεια των πολιτών, όπως επίμονα ζητάει η Νέα Δημοκρατία.

Ταυτόχρονα, εκθέτει συνολικά την Κυβέρνηση που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία” καταλήγει η ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα