Αποπομπή Κοσμόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτοδικία καλεί τους πολίτες το στέλεχος της ΝΔ Αθανάσιος Κοσμόπουλος,
Σε αυτοδικία καλεί τους πολίτες το στέλεχος της ΝΔ Αθανάσιος Κοσμόπουλος, EUROKINISSI

Ο απόστρατος αξιωματικός, που είναι στέλεχος της ΝΔ ασκεί έντονη κριτική στην ΕΛΑΣ και ζητά από τους πολίτες να αγοράσουν όπλο και να το χρησιμοποιούν

Σε αυτοδικία καλεί τους πολίτες το στέλεχος της ΝΔ Αθανάσιος Κοσμόπουλος, αμφισβητώντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛΑΣ. Ειδικότερα σε ανάρτησή του έγραψε:

“Η αστυνομία χρειάζεται πάνω από δέκα λεπτά να έρθει δίπλα σου και δεν μπορεί να είναι πλάι στον καθένα μας. Το πιστόλι σου απαιτεί 10 δευτερόλεπτα για να δώσει λύση... και πολλά λέω”.

Η ανάρτηση Κοσμόπουλου
Η ανάρτηση Κοσμόπουλου

Όπως ήταν αναμενόμενο δημιουργήθηκε σάλος με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά την αποπομπή του. Ειδικότερα η Κουμουνδούρου σημειώνει: “Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επενδύσει πολλά στο “μητρώο στελεχών”, προκειμένου να ανανεώσει το κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως. Προς τούτο, είχε μάλιστα δώσει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2017 τα πρώτα 15 στελέχη που είχε εγκρίνει για το συγκεκριμένο μητρώο, με σκοπό να προωθήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και ο απόστρατος αξιωματικός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος, ο οποίος προ ολίγων ημερών έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και να καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν!

Έψαξε πολύ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να βρει τέτοια στελέχη; Αυτές άραγε είναι οι συμβουλές που δίνει ο κ. Κοσμόπουλος στον κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος; Σε κάθε περίπτωση, απαιτούμε από τον επικεφαλής της ΝΔ να αποπέμψει άμεσα τον κ. Κοσμόπουλο από το κόμμα του. Οι απόψεις που προτρέπουν στην αυτοδικία καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και υπονομεύουν σοβαρότατα τη δημοκρατία”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

ADVERTISING

SHARE: