Απορρίφθηκε από τη Βουλή η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική

Απορρίφθηκε από τη Βουλή η πρόταση της ΝΔ για εξεταστική
Συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με τα άρθρα 68 παρ. 2 του Συντάγματος και 144 επ. του Κανονισμού της Βουλής, επί της προτάσεως που κατέθεσαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Βουλευτές του κόμματός του, για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Καταψήφισαν 151 βουλευτές της συμπολίτευσης. Ναι στην πρόταση είπαν 122 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Απουσίαζαν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων

«Όχι» στην πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής που θα διερευνούσε ενδεχόμενη εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στη δικαστική υπόθεση του Noor 1, είπε η Ολομέλεια της Βουλής.

Την πρόταση καταψήφισαν 151 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Στην ονομαστική ψηφοφορία δεν συμμετείχε ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ενώ απουσίαζε λόγω ασθενείας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Παπαδόπουλος.

Υπέρ της πρότασης της ΝΔ τάχθηκαν 122 βουλευτές από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Ουδέτερη στάση τήρησαν τελικά οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων που αποφάσισαν να απόσχουν από την ψηφοφορία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα