Αποτροπιασμός Παυλόπουλου για το μακελειό στο Ορλάντο

Αποτροπιασμός Παυλόπουλου για το μακελειό στο Ορλάντο
Meeting between the President of Greece Prokopis Pavlopoulos and the Special Representative of the Secretary-General for International Migration Peter Sutherland, in Athens, on May 11, 2016 / Peter Sutherland, , 11 2016 SOOC

Τι ανακοινώθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας για την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε πενήντα ανθρώπους στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών

Τον αποτροπιασμό και την πλήρη καταδίκη του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την τρομοκρατική επίθεση σε γκέι μπαρ στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ύστερα από εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεννηματάς, μετέφερε στον εδώ Αμερικανό Πρέσβυ, κ. David Pearce, τον αποτροπιασμό και την πλήρη καταδίκη του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας για την χθεσινή πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Ορλάντο των Η.Π.Α.

Ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αλληλεγγύη και τα θερμά του συλλυπητήρια, καθώς και εκείνα του Ελληνικού Λαού, προς τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. κ. Barack Obama, τον Αμερικανικό Λαό και τις οικογένειες των θυμάτων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα