Αρνητικό κλίμα στη ΝΔ: Επιστρέφει από τη Μαδρίτη ο Γεωργιάδης αφήνοντας αιχμές κατά Μεϊμαράκη

Αρνητικό κλίμα στη ΝΔ: Επιστρέφει από τη Μαδρίτη ο Γεωργιάδης αφήνοντας αιχμές κατά Μεϊμαράκη

Ως πραγματική αιτία φέρεται η δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ χειρίστηκε την προβολή της γαλάζιας συμμετοχής. Δεν μεταβαίνει στη σύνοδο του ΕΛΚ ο Μητσοτάκης λόγω ίωσης

Στη Νέα Δημοκρατία η ατμόσφαιρα παραμένει τεταμένη, με τους υποψήφιους για την προεδρία να κάνουν μεν επισήμως δηλώσεις υπέρ της ενότητας της κεντροδεξιάς παράταξης, αποδεικνύοντας όμως στην πράξη ότι το κλίμα είναι βαρύ και πως υπάρχει αν μη τι άλλο καχυποψία.

Με αιχμές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επιστρέφει εσπευσμένα από τη Μαδρίτη, όπου συνεχίζεται η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Επιστρέφω από Μαδρίτη, όπου έκανα την δουλειά που έπρεπε. Δυστυχώς η πρόσκληση να είμαστε όλοι κλπ ήταν προσχηματική” έγραψε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στο twitter.

Την ενόχληση του κ.Γεωργιάδη φέρεται να προκάλεσε το γεγονός ότι η πλευρά του κ.Μεϊμαράκη -κατά τους αντιπάλους του- χρησιμοποίησε τη συμμετοχή στη συνεδρίαση του ΕΛΚ για τη δική του προβολή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα δε θα μεταβεί σήμερα στη Μαδρίτη, επισήμως λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, καθώς έχει 39 πυρετό και ο ιατρός του συνέστησε να μην ταξιδέψει.

Ο κ.Γεωργιάδης κατά την παραμονή του στη Μαδρίτη είχε και συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε προσκληθεί ως ομιλητής σε εκδήλωση από το ΕΛΚ.

Σε αντίθεση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα που πήρε αποστάσεις από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και το Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον κ.Σαμαρά (είναι ενδεικτικό πως στην επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ δεν αναφερόταν καν πως θα βρισκόταν στην ισπανική πρωτεύουσα και ο πρώην πρωθυπουργός), ο κ.Γεωργιάδης διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του και όπως υποστήριξε οι Ευρωπαίοι μιλούν με θερμά λόγια για τον κ.Σαμαρά.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση μίας ώρας είχε στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου της Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Αντώνης Σαμαράς με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ. Στη συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη με έμφαση στο μεταναστευτικό αλλά και σε κρίσιμα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας.

Νωρίτερα, τον κ. Σαμαρά επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο του ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν μία πολύ καλή συζήτηση εφ΄όλης της ύλης.

Τέλος, σε μια προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις περί κακών σχέσεων, ο Αντώνης Σαμαράς, συνάντησε και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ.Σαμαράς μιλά σήμερα σε εκδήλωση του ΕΛΚ. Την ομιλία του παρακολουθούν ο κ.Μεϊμαράκης και ο κ.Τζιτζικώστας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network