Ασφαλιστικό: Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας

Ασφαλιστικό: Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας
Meeting of both social affairs and financial affairs committees regarding the social security draft bil. In Athens, on Apr. 25, 2016l . , 25 , 2016 Nick Paleologos / SOOC

Με κόντρες ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφιση του ασφαλιστικού. Για υπουργείο - σουσουράδα μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Απορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, χαρακτηρίζοντας το υπουργείο Οικονομικών ως “υπουργείο σουσουράδα”.

Ο κ. Λοβερδος είπε μεταξύ άλλων ότι το υπουργείο Οικονομικών κρύβεται. “Το άρθρο 114 προβλέπει μέτρα 1 δισ. 700 εκατομμυρίων. Και σήμερα, η τροπολογία αυτή που πάει το αφορολόγητο στις 8.600 συνεπάγεται μια επιπρόσθετη δαπάνη για τον Έλληνα πολίτη, 200 εκατομμυρίων. Δεν είναι δυνατόν να πάει η συζήτηση όπως πήγε στην επιτροπή με το υπουργείο – σουσουράδα να κρύβεται. Θα έρθει εδώ ο υπουργός των οικονομικών. Δεν θα κρύβεται όπως έχει κρυφτεί εδώ και 15 ημέρες”.

Η απάντηση ήρθε από τον υπουργό Εργασίας ο οποίος σημείωσε ότι “εφαρμόζονται κανόνες ισονομίας για όλους του Έλληνες πολίτες”.

Φωτο: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα