Ασημακοπούλου: Η κυβέρνηση δεν έχει ενιαία εθνική γραμμή

Η βουλευτής της Νέας  Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην συζήτηση επίκαιρων ερώτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. 
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στην συζήτηση επίκαιρων ερώτήσεων στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές έχει αρχίσει, σύμφωνα με την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

«Η κυβέρνηση έχει περάσει από το επιπόλαιο στο αλλοπρόσαλλο, δεν έχει ούτε ενιαία γραμμή ως προς τον λόγο της ούτε εθνική γραμμή ως προς τις πράξεις της», λέει η βουλευτής Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφερόμενη, στη συνέντευξή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Και σημειώνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα όπως και το συγκεκριμένο επεισόδιο με αποφασιστικότητα, στιβαρότητα και σεβασμό των κανόνων του διεθνούς δικαίου.

Όσον αφορά στις εξελίξεις με το σκάνδαλο της Novartis εκτιμά ότι «η αντίστροφη μέτρηση προς τις εκλογές έχει ξεκινήσει» και «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί εκτοξεύοντας λάσπη στους πολιτικούς του αντιπάλους να εμφανίσει τον εαυτό του ως "καθαρή επιλογή" στις επερχόμενες εκλογές». Ενώ σχετικά με την προοπτική της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημόνια αναφέρει ότι πρόκειται για «τον τρίτο τόμο της τριλογίας-παραμύθι κ. Τσίπρα με τίτλο "Λαϊκισμός και ψέματα στην εποχή των Μνημονίων"».

Τέλος, η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης επιτίθεται στο Νίκο Παππά λέγοντας ότι «το αντικείμενό του είναι ο καθεστωτικού τύπου έλεγχος των ΜΜΕ, η παραγωγή και διασπορά fake news και η δημιουργία δικτύου χρηματοδοτούμενης λασπολογίας».

(Πηγή: ΑΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Έχουμε δυο ομήρους σε τουρκικές φυλακές

Θύματα της τουρκικής 'διπλωματίας της ομηρίας' οι δύο έλληνες στρατιωτικοί

Πόλεμος νεύρων από την Άγκυρα για τους δύο στρατιωτικούς

ADVERTISING

SHARE: