Αττική Οδός: Ο Στέφανος Μάνος πιστεύει ότι πρέπει να πληρώσουν οι οδηγοί 2.000 ευρώ

Αττική Οδός: Ο Στέφανος Μάνος πιστεύει ότι πρέπει να πληρώσουν οι οδηγοί 2.000 ευρώ
Ο Στέφανος Μάνος eurokinissi

Νέα προκλητική δήλωση από τον Στέφανο Μάνο. Ρίχνει τις ευθύνες για τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό, στους οδηγούς και ζητάει να εντοπιστεί αν είχαν φθαρμένα λάστιχα και αν είχαν περάσει... ΚΤΕΟ.

Τη σκυτάλη μετά τη βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται να παίρνει ο πρώην υπουργός και συνιδρυτής της “Δράσης”, Στέφανος Μάνος, ο οποίος ζητάει κι αυτός με τη σειρά του να καταβάλουν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό πρόστιμα και όχι η εταιρεία.

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, ο ένθερμος θιασώτης του νεοφιλελευθερισμού μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6, δήλωσε προκλητικά πως υπήρξε υστερία με την κακοκαιρία” για να συνεχίσει πως “σε άλλες χώρες η αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ είναι εντελώς διαφορετική”.

“Βιαστήκαμε να δώσουμε αποζημιώσεις σε οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και είχαν φθαρμένα λάστιχα, κανονικά αυτοί θα έπρεπε να πληρώσουν αποζημίωση 2.000 ευρώ για το μεγάλο πρόβλημα που προκάλεσαν στους δρόμους” είπε στο ίδιο ύφος ο Στέφανος Μάνος.

Μάλιστα, λίγο αργότερα προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook προκειμένου να υποστηρίξει το επιχείρημά του ότι για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων στην Αττική Οδό μέσα στον χιονιά ευθύνονται οι οδηγοί νταλίκας και αυτοκινήτων που “είχαν φθαρμένα λάστιχα και δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ”.

Πρότεινε δε ότι οι φθορές μπορούν να “εντοπιστούν” από την εφαρμογή του Κυριάκου Πιερρακάκη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα