Γεύμα στο Προεδρικό. Παυλόπουλος: Παρά τις όποιες διαφορές σας, αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Γεύμα στο Προεδρικό. Παυλόπουλος: Παρά τις όποιες διαφορές σας, αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Στιγμιότυπο από το γεύμα που παραθέτει σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στου πολιτικούς αρχηγούς,με αφορμή την 41η επέτειο από την αποκατάσταση τησ Δημοκρατίας,Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Γεύμα Προέδρου Δημοκρατίας προς τιμήν των Πολιτικών Αρχηγών με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας

“Ό,τι διαφορές και αν υπάρχουν αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Και αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός” υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τους Πολιτικούς Αρχηγούς με την ευκαιρία της 41ης Επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος παρατήρησε ότι “αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του Τόπου, αυτή την δύσκολη πορεία” και πρόσθεσε ότι “αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και στο εξωτερικό”.

Κλείνοντας, ο κ. Παυλόπουλο ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι “αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας”.

Πρώτος προσήλθε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης που αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα που είναι σε περιοδεία. Δεύτερος προσήλθε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης μόλις “αναβαθμισμένος” από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του και ακολούθως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Τέταρτος σε σειρά προσήλθε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επόμενη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Τελευταίος στις 2.15 ακριβώς προσήλθε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ένα λεπτό αργότερα μπήκε στην αίθουσα που γίνεται το γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σημείωσε ότι το γεύμα γίνεται αποκλειστικά για την επέτειο των 41 χρόνων, καθώς το ΚΚΕ θεωρεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Υπογράμμισε δε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί και δεν υπέγραψε την συμφωνία με τους εταίρους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα