Χαμός και αποδοκιμασίες στην ομιλία Βενιζέλου – Παπανδρεϊκοί: “Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά”

Χαμός και αποδοκιμασίες στην ομιλία Βενιζέλου – Παπανδρεϊκοί: “Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά”
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 40Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Αποθεωτική υποδοχή για Γιώργο Παπανδρέου, αποδοκιμασίες για Βενιζέλο στην ομιλία του (Vid)

Αποθεωτική υποδοχή για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Ζάππειο Μέγαρο όταν ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η εκδήλωση στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης-αφιερώματος στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευ. Βενιζέλου ακούστηκε το σύνθημα “Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά”, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος αποδοκιμάστηκε έντονα ενώ είπε χαρακτηριστικά: “Η προσπάθεια που κάνουμε, είναι για να ενώσουμε το ΠΑΣΟΚ και δεν πρέπει να καλλιεργείται τεχνητή πόλωση”.  

“Άκουσα το σύνθημα “Γερά, να φύγει η Δεξιά”. Θα τα πούμε όμως την Τετάρτη πώς φτάσαμε στο σημείο να συγκυβερνούμε με τη Νέα Δημοκρατία”, συμπλήρωσε.

Ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός είναι βασικός ομιλητής της συγκέντρωσης που ανοίγει τη σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ.

Υποδοχή ήρωα στον Γ. Παπανδρέου:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 40Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

 

Το παρών έχουν δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, o Φίλιππος Πετσάλνικος, o Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, η Φώφη Γεννηματά, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πολλοί πρώην υπουργοί αλλά και ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Όταν έφτασε άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου, το πλήθος άρχισε να τον αποθεώνει και να φωνάζει συνθήματα όπως “το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό” και “Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά”, σύνθημα που ακούστηκε και στη συνέχεια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθούσε για περισσότερο από μισή ώρα να φθάσει στο βήμα καθώς ο κόσμος τον είχε κυριολεκτικά περικυκλώσει.

Μαζί του βρισκόταν και η σύζυγός του Άντα.

Στην εκδήλωση βρίσκονται, επίσης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Άννα Νταλάρα, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Μανώλης Όθωνας.

Στο Ζάππειο βρίσκονται επίσης ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.

Την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα