Χαρίτσης για σποτ Πολιτικής Προστασίας: Ξεχειλίζει από φιλελευθερισμό και προοδευτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Χαρίτσης για σποτ Πολιτικής Προστασίας: Ξεχειλίζει από φιλελευθερισμό και προοδευτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ο Αλέξης Χαρίτσης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου για το σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις για σεξισμό και αποσύρθηκε.

Απάντηση στον Άκη Σκέρτσο, υφυπουργό στον πρωθυπουργό, σχετικά με το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις για σεξισμό και αποσύρθηκε, έδωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει: “Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ. Σκέρτσος ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το σεξιστικό σποτ της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας που αποσύρθηκε κακήν κακώς μετά από θύελλα αντιδράσεων.

Ακόμα χειρότερα, μέσα σε ένα μήνυμα λίγων μόνο λέξεων, ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου θεώρησε σκόπιμο να μας εξηγήσει ότι η αντίδραση στον σεξισμό είναι “προσπάθεια πολιτικοποίησης” και ο φεμινισμός “identity politics” που δεν ταιριάζει με το πνεύμα της εποχής.

Ξεχειλίζει από φιλελευθερισμό και προοδευτικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη…”.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Σκέρτσος είχε αναφέρει στα social media: “Η αγωνία να «πολιτικοποιηθεί» μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα