Χαρίτσης: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας

Χαρίτσης: Το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορονοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας
Eurokinissi

Με ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση με αφορμή το νέο σποτ για την ατομική ευθύνη όσων επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δριμύτατη επίθεση προς την κυβέρνηση, με αφορμή το νέο σποτ που δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την ατομική ευθύνη όσων επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές διακοπές, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Στο μήνυμά του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών τονίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης με το μήνυμά του επιβεβαιώνει ότι “το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας”.

Η ανάρτηση του Α. Χαρίτση:

Με το διαφημιστικό μήνυμά του με τίτλο “Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα”, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας.

Όταν μια κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς την ατομική ευθύνη για να αποσιωπήσει τις δικές της ευθύνες, έχει χάσει το φιλότιμο της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα