Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Eίστε Μαρξιστές τύπου Γκράουτσο Μαρξ

Χατζηδάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Eίστε Μαρξιστές τύπου Γκράουτσο Μαρξ
Συζήτηση στην Ολομέλει ατης Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις", το Σάββατο 21 Μαΐου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της ΝΔ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ

Με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη να αποκαλεί τους κυβερνώντες Μαρξιστές όπως ο Γκράουτσο Μαρξ έκλεισε η μαραθώνια συζήτηση στη Βουλή για την υπερψήφιση των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης.

Ο κ. Χατζηδάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς της ότι πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών για τις αποκρατικοποιήσεις. Επικαλέστηκε, μάλιστα, την περίφημη φράση του αμερικανού κωμικού Γκράουτσο Μαρξ που είχε δηλώσει: «αυτές είναι οι απόψεις μου και αν δεν σας αρέσουν έχω και άλλες». «Υπό αυτή την έννοια είστε καλοί Μαρξιστές» τόνισε στην κυβέρνηση ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στον κ. Χατζηδάκη απάντησε σε έντονο ύφος ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος του καταλόγισε ότι διαστρεβλώνει τις απόψεις του. Τον κάλεσε μάλιστα επανειλημμένως να ξεκαθαρίσει αν η ΝΔ προτίθεται να προχωρήσει σε αποκρατικοποιήσεις στις οποίες ασκεί τώρα κριτική. «Περιμένω την απάντησε από έναν νεοδημοκράτη. Τι θα κάνετε;» είπε ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στα έδρανα της ΝΔ. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα