Χιλιάδες απολύσεις ''βλέπει'' ο ΣΥΡΙΖΑ-''Παραμύθια'' απαντά ο Κεδίκογλου

Χιλιάδες απολύσεις ''βλέπει'' ο ΣΥΡΙΖΑ-''Παραμύθια'' απαντά ο Κεδίκογλου
EUROKINISSI

Μνημόνιο ή δημοκρατία είναι το πραγματικό δίλημμα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις. Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου

Για να πιάσει τα νούμερα της τρόικας, η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να στείλει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους με διαδικασίες φαστ τρακ, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές εξελίξεις υπογραμμίζοντας πως μοναδική πυξίδα της κυβέρνησης ''είναι οι απαιτήσεις των δανειστών, κλείνοντας τα μάτια μπροστά στις δραματικές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην οικονομία και την κοινωνία''.

''Όσο γίνονται πιο φανερά τα αδιέξοδα του προγράμματος, τόσο μεγαλώνει η μνημονιακή προσήλωση μιας κυβέρνησης της οποίας οι εκβιασμοί εναλλάσσονται με τα ψέμματα προς τον ελληνικό λαό'' αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ''το πραγματικό δίλημμα είναι μνημόνιο ή δημοκρατία''.

''Όσο συνεχίζεται ο ίδιος δρόμος της λιτότητας και του αυταρχισμού, δεν μπορεί να υπάρξει καμία προοπτική ανάπτυξης και ανασυγκρότησης, η δημοκρατία θα συρρικνώνεται, το κοινωνικό κράτος θα διαλύεται. Μόνο η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών και η στήριξη ενός προγράμματος ανασυγκρότησης της οικονομίας και προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση'', καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ .

Απάντηση Κεδίκογλου

Όταν το μόνο σου σχέδιο είναι να τους προσλάβεις όλους στο Δημόσιο, να ακυρώσεις κάθε μεταρρύθμιση και να διώξεις κάθε επενδυτή, τότε είναι φυσικό να καταφεύγεις σε παραμύθια και κάλπικες υποσχέσεις, ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network