Χρ. Πρωτόπαπας: Το Ποτάμι δεν θα έχει καμία τύχη

Χρ. Πρωτόπαπας: Το Ποτάμι δεν θα έχει καμία τύχη
Ο Χρήστος Πρωτόπαπας Eurokinissi

"Η φιλοσοφία του είναι ότι δεν αντέχει να μην είναι αρχηγός στο κόμμα οποίο ανήκει" είπε για τον Σταύρο Θεοδωράκη ο ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

«Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του και κρίνεται από τους πολίτες. Τέτοια εγχειρήματα δεν έχουν καμία τύχη». Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Πρωτόπαπας την αποχώρηση του Ποταμιού, μιλώντας στην εκπομπή «Παιχνίδια εξουσίας» των Β. Σκουρή και Α. Σπανού στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

Ο κ. Πρωτόπαπας καταλόγισε όλη την ευθύνη στον Στ. Θεοδωράκη λέγοντας: «Από την αρχή δεν ήταν ιδιαίτερα θερμός. Δεν ήθελε την ενοποίηση των κοινοβουλευτικών ομάδων. Συνεχώς έδειχνε την ανάγκη του να υπάρχει κάτι χωριστό. Αρνήθηκε την εκλογή των συνέδρων και των οργάνων. Οι διαφωνίες στο Μακεδονικό είναι πρόσχημα. Κανείς δεν αρνήθηκε τον πλουραλισμό. Άρα το Σκοπιανό ήταν η πρόφαση για να υλοποιήσει μια προειλημμένη απόφαση. Η φιλοσοφία του είναι ότι δεν αντέχει να μην είναι αρχηγός στο κόμμα οποίο ανήκει. Θα έπρεπε να μην έρθει. Παρασύρθηκε από το κλίμα της εποχής, μέσα του δεν το ήθελε. Θυμίζω ότι το Ποτάμι είχε 1-1,5% στις δημοσκοπήσεις πριν από την ένταξη στο Κίνημα Αλλαγής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα